Η Lana Del Rey αποκαλύπτει λεπτομέρειες του νέου της άλμπουμ

Η Lana Del Rey έδωσε στη δημοσιότητα τους τίτλους των κομματιών και το εξώφυλλο από το επερχόμενο άλμπουμ της, “Chemtrailes Over the Country Club”.

Το «Chemtrails Over The Country Club» θα περιέχει 11 τραγούδια, μεταξύ των οποίων το ομότιτλο και το «Let Me Love You Like A Woman» που έχει ήδη κυκλοφορήσει.

Η Lana Del Rey έγραψε στο Instagram ένα σχόλιο για το ασπρόμαυρο εξώφυλλο του άλμπουμ, στο οποίο φωτογραφήθηκε μαζί με τις φίλες της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lana Del Rey (@lanadelrey)

«Θέλω επίσης να το πω αυτό ότι με όλα όσα συμβαίνουν φέτος! Και όχι δεν ήταν σκόπιμο, αυτές είναι οι καλύτερες φίλες μου, αφού ρωτάτε σήμερα. Όπως συμβαίνει όταν πρόκειται για τους καταπληκτικούς μου φίλους, σε αυτό το εξώφυλλο, ναι, υπάρχουν έγχρωμοι άνθρωποι και μόνο αυτό θα πω, αλλά σας ευχαριστώ», έγραψε.

«Η όμορφη φίλη μου Valerie από το Del Rio του Μεξικού, η αγαπημένη μου φίλη Alex και η πανέμορφη φίλη μου Dakota Rain, καθώς και η αγαπημένη μου Tatiana. Αυτές είναι οι φίλες μου, αυτή είναι η ζωή μου», συνέχισε.

«Είμαστε όλες ένας όμορφος συνδυασμός των πάντων, κάποιες περισσότερο από τις άλλες, το οποίο είναι ορατό και τιμάται σε ό,τι κάνω. Στα 11 χρόνια που δουλεύω ήμουν πάντα εξαιρετικά ανοιχτή σε όλους, χωρίς καν να το προσπαθήσω», τόνισε.

«Οι καλύτεροι φίλοι μου είναι ράπερ, οι σύντροφοί μου ήταν ράπερ. Οι πιο αγαπημένοι μου φίλοι μου προέρχονται από πολλά διαφορετικά μέρη, οπότε προτού σχολιάσετε ξανά κάποιο ζήτημα λευκών / έγχρωμων, δεν είμαι αυτή που εισβάλει στο Καπιτώλιο, αλλάζω κυριολεκτικά τον κόσμο παρουσιάζοντας τη ζωή και τις σκέψεις και την αγάπη μου 24/7. Σεβαστείτε το», κατέληξε.